深圳SZ夜蒲桑拿网

搜索
热搜: 深圳

上沙疯上仁K夜3Q夜 玩到脚软回去

新手上路

话说上次三条友叫大号黑牌买2送1饮净一支,今个礼拜小系要返去饮埋佢啦
是日6:50出发,三条色途老马又坐火车到落马洲喇喺坐车其间佢地两个分别打比自己食开条囡叫佢地唔好坐台
而我就打比一个上次个友人坐过比多啲$都话唔出街果条囡 希望以我嘅魅力能同佢开大
我一打比佢,佢已经记得我系边个,冧死我喇 我地大约7点半倒到达福田口岸
原先个爸打话过对面食左饭至坐车去,点知又闪电又想落大雨咁 我就决定左去到疯上对面至食,食饱可第一时间上去揽女

8:20pm攞左房,大家坐未到5分钟,果3条GG已经入晒嚟喇 正
跟住嫲瞇入嚟饮杯仲问要唔要睇下返左D新妹纸?佢地话唔使,而我今晚想坐2个 所以叫左佢叫啲妹纸入嚟喇
入到嚟啲新妹纸我就唔觉系我杯茶 中间混左个走左又返嚟上次比我环保嘅妹纸出嚟,佢玻大腰幼有靓腿(详情看之前报告 )

我点忍得住唔叫佢坐底丫 咪坐两伴揽两件渣两件啦

跟住猜下饮下,因今晚要食妹纸,想去尽啲,今晚所以无乜点饮,怕饮多下面唔IN  

见第ニ条囡同啲经理XJ玩小,我就立即Chou空去丧沟第一条话唔出街条囡,言谈间发现她完全记得我上次一举一动 衣着服式 仲话锺意我添  

我天生Sales口,就食住个势,问佢可唔可以过页,佢话佢一直做都系坐平枱,唔过页,跟住我话我特意过嚟睇你,我好想同你做 明吗

佢话我想同佢做又叫第2个XJ嚟 我说是叫来同其它朋友玩的 之后佢再比我冧多两冧,就应承上房,但唔过页,下次至陪我过页yeah

我心谂,再沟唔掂就比多啲矛主席军压主义佢, 矛主席都唔掂就比两旧佢走 点之得左

刚好嫲瞇又入嚟玩,(有计)  同佢炊炊税玩下,问佢食饭未,佢话未食,跟住我后尾嚟条囡又未食,我比左钱佢地叫嫲瞇同条囡去食,反正佢咁多助手,你地出去食好啲啦 "
其实有原因,原因就系佢地一出去,我可以立即同呢条囡上房 呵呵呵

上到房,立即唔理冲都唔冲丧车一番  车当中叫佢帮我除裤,我就伸手入去玩妹纸,第一卒正常,卒多两卒我成手湿晒,哗,用手撩又窄~好In喇我晓DD 正呀 
我攞自己只手闻下 清新税味,掂  已忍唔住,叫佢帮我带Dom,佢真系唔太熟手 But I Like IT (因为唔系做到熟啰 )
衫佢都无除,我就反转佢我企幢边厚锦臿褥,真系宽度小,入时都辛苦,其后越臿越多shui 啪啪声  加税声 

之后换反我上TA下,佢果啲抖气声同rou小抓住我我已变得疯狂 糕巢嘅感觉返左喇 派彩,之后佢要我放喺里面揽住佢一阵 之后洗小B小G 回K房去 

返到去唔到3分钟第2条囡返左嚟 好彩~

玩到咁上下我同食左果个讲我差唔多要返H。K,(梗系扮嘢啦 )叫佢唔好饮太多,日日咁辛苦  早啲返去休息
佢话我好细心,佢讲多次话下次陪我过页,仲细细声喺我耳边讲头先好舒服 我醒够5旧比佢

之后佢走左第2个小气鬼至无咁嬲 我地玩到1:30就去食宵夜,之后我地返去上次果个秘密基地($140)过页开始

今晚有食神,佢今晚好乖,竟然帮我环保炊20分钟 正呀~ 之后咪又系玩大乃同条腿,条腿好正,个玻大又弹手,挂死人咩 又出1Q 

早上又炊又做多Q至走, 多谢妹纸 多谢7旧  抵丫