深圳SZ夜蒲桑拿网

搜索
热搜: 深圳

三当家由老家返黎,既然call得我,就梗系要外卖上你钟啦!

新手上路

各位LY好啊!好似好耐无见勒,呢排因为公司好多野做,所以D报告一直吾得闲搅,我一有空档就拿拿声处理左呢个先,大家睇完又比D意见啦!

提起三当家,大家可能会陌生少少,虽然我有佢几个report在手,但因为主场休息后,我都无post出去,以前佢其实都好少返工,果时我成日话佢有几条税喉涉住,吾驶做,佢只系笑而不答,上次见面后又返左老家,而家返黎又搵我,我当然乐于赴会啦,见面时我话:[咦?无见吾系好耐姐,点解你又丰满左又靓左?],D女人,你话佢靓就几时都受,你话佢肥,真系第一时间开你玻,见佢着着地,我同佢解释:{丰满同肥系两样野黎架,丰满可以好有质感同美感,至于肥,就只有一个结果…反感!所以我话你丰满系赞小你,你千其吾好误会,拿拿拿,你睇我揽住你都吾舍得放手,就知道有Drou地系吾同D架啦!},听完佢问我:{甘你话我以前靓D定而家靓D丫?},哗,呢D问题真系问一次惊一次,答得吾好肯定全程无运行,我话:{三师姐,无论以前,而家,甚至将来,你响我心目中永远都系好靓既,或者层次会有吾同,但感觉系一样!},呢次吾会答错啦挂?果然见佢眉花眼笑,甘又过骨啦喂!

之后佢又问我近排有无见其它人,我话有呀,八妹呢期好犀利,好多LY想搵佢倾下计,联络下感情,三当家哈哈一笑:{佢呀?一向都好受欢迎架啦,你几时会再搵佢呀?到时叫埋我出黎啦!},我话:{无问题喎,到时再约啦!你知佢同你一样,几甘飘忽先得架!有时搵奥巴马签个名仲容易过约你地食餐饭呀大佬!},三当家话:{边系呢?你花心就花心啦,到处拈花惹草,我地全部都知架啦!而且如无意外的话,我都搵左地方落脚勒,落实后我话你知,你咪吾会搵吾到我啰!},我话:{甘就最好添啦!一于等你消息,你食饱饱未呢?食饱就去按个脚先好吾好?},靓女话:{果D等阵先,你而家同我入房,上次到而家,我感觉好似好耐无片过你甘,等我同你上返堂课,睇你学业有无退步到?},上课?上课好丫,温故知新我最锺意,各位我跟老师去上课先勒!

因为三当家今次亦系以素颜同大家见面,所以想知道佢地步同埋上课系点情形既LY,就请你回帖啦!你回左帖我就会PM条Link比你,虽然可能会耐少少先体验了一下,但我都系尊重返靓女们比面,吾会滥发,请大家多多包涵!
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

金牌会员

注册会员

llllllb什么意思

论坛元老

新手上路

ffc啊电饭锅环境监控哥哥

论坛元老

jvjgdxfadncglgukfhgkd